RENOVATED ARTIST STUDIO, PONJARAVAH

Winfreys custom-built and project managed this new build from start to finish, liaising with the client and the architect to create a fabulous five bed, family home.

The oak timber frame and slate floor provide character in this
spectacular, light drenched, open plan family space, with the kitchen providing a statement at the heart of the home.

Two complementary colours were used for the shaker style kitchen, made from fully framed, painted tulip wood. Catering is made easy with the Everhot oven, Rangemaster fridge freezer and Quooker tap.

In keeping with the contemporary, sleek look of the house, a combination of toughened glass and solid oak was chosen for the stairs, to create a light, airy and modern centrepiece.

Floor to ceiling windows and oak flooring transform the landing from a practical space into a feature. A storage opportunity is created with a bespoke unit built into the wall. Painted tulip wood doors are set off with oak shelves and handles.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *